Risteilyt

Arktika-risteilyt M/aux Vivanilla Klamilan satamasta

Lintujen arktisen muuton yleisötapahtuma Arktika-päivät perutaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Leerviikkiin ei rakenneta tänä keväänä Arktika-keskusta, tapahtuman esitykset ja muu ohjelma perutaan eikä Arktika-ravintolaa avata.

M/aux Vivanin Arktika-risteilyjen varaukset pidetään toistaiseksi voimassa ja niitä voi varata normaalisti. Voitte myös perua varauksenne kuluitta ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen: info@arktikavirolahti.fi. Tiedotamme ja olemme yhteydessä mahdollisista muutoksista risteilyjen suhteen.

Kotkalainen M/aux Vivan ajaa iltaristeilyjä Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon Arktika-päivien aikaan perjantai ja lauantai-iltoina. Päätössunnuntaina on tarjolla myös aamuristeily. Lähdöt Klamilan satamasta (Kalasatamantie 153, Virolahti).

Risteilyt varataan alla olevan lomakkeen kautta. Vahvistamme varauksen ensimmäisenä arkipäivänä ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.
Maksu suoritetaan satamassa ennen lähtöä käteisellä tai pankkikortilla.

Iltaristeilyt
la 9.5., pe 15.5., la 16.5., to 21.5., pe 22.5., la 23.5.2020

Lähdöt iltaristeilyille tapahtuvat Klamilan satamasta klo 16. Risteilyt kestävät kuusi tuntia, joista pyritään viettämään saaressa aikaa noin kaksi tuntia. Risteilyt suuntaavat joko Pitkään Kotkaan tai Ulko-Tammioon, sään, tuulien ja lintutilanteen mukaan. Kapteeni päättää määränpään satamasta lähdettäessä.

Aika: klo 16-22, kesto 6 h
Hinta: 59 eur/hlö sis. lohikeitto, leivät, mehu, vesi, kahvi.

HUOM! Kaikilla risteilyillä on säävaraus. Minimilähtijämäärä 20 hlö, maksimimäärä Arktika-risteilyillä 50 hlö. Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin sekä oikeuden peruuttaa matka vähäisen osanottajamäärän vuoksi Matkapakettilain mukaisesti viimeistään 48 tuntia ennen matkaa.

Vahvistamme varaukset ilmoittautumislomakkeessa antamaanne sähköpostiin seuraavana arkipäivänä.

HUOM! HUOM! Mikäli toivomanne risteily on täynnä, ilmoittautukaan jonotuslistalle sähköpostilla info(a)arktikavirolahti.fi! Varaustilanteet elävät kevään aikana ja suosittelemme jonotuslistalle ilmoittautumista.

Lisätiedot puh. 040 710 7340/info(a)arktikavirolahti.fi

m/aux Vivan

  • puinen, kaksimastoinen, apukonein varustettu kaljaasi
  • pituus 35 m ja leveys 7,4 m
  • purjepinta-ala 352 m²
  • Scania DSI 11, 320 ahv (230kw), 6-sylinterinen rividieselmoottori
  • matkanopeus 7,5 solmua
  • katsastettu kotimaa III- alueelle matkustaja-aluksena
  • makuutiloja 35 henkilölle
  • aluksella on wc, keittiö, sauna
  • Museoviraston Perinnealusrekisterissä vuodesta 1994
  • lisätietoja Vivan yhdistys ry

Vivan tarjoaa myös majoitusmahdollisuuden Arktika-päivien aikaan Klamilan satamassa. Lisätietoa Majoitus-sivulta!

Vivan on varattavissa myös charter-risteilyille vähintään 20 henkilön ryhmille. Tiedustelut ja varaukset Seppo Vanhanen/040 768 8867.

Veneretket

Ulko-Tammioon operoi venekuljetuksia mm. Jukka Pekkala/Corridor. Lisäksi venekuljetusta Itäisen Suomenlahden saarille Virolahden kirkonkylältä tarjoavat Jukka Niemelä ja Teuvo Niemelä.

Lisätietoa Veneretket-sivulta.