Risteilyt

Arktika-risteilyt M/aux Vivanilla Klamilan satamasta

Kotkalainen M/aux Vivan ajaa ilta- ja aamuristeilyjä Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon Arktika-päivien aikaan. Lähdöt Klamilan satamasta (Kalasatamantie 153, Virolahti).

pe 20.5. iltaristeily klo 16-22
la 21.5. iltaristeily klo 16-22
su 22.5. aamuristeily klo 7-11
to 26.5. iltaristeily klo 16-22 Kysy viime hetken paikkoja 040 710 7340!
pe 27.5. iltaristeily klo 16-22 Kysy viime hetken paikkoja 040 710 7340!

(tarjonta päivitetty 25.5.)


Ilmoittautuminen on sitova ja tapahtuu tämän lomakkeen lähettämisen kautta. Vahvistamme ilmoittautumisen antamaanne sähköpostiosoitteeseen seuraavan arkipäivän aikana. Tarkistathan vahvistuksen, jotta lähtöpäivä ja -aika ovat varmasti oikeat!

HUOM! Kaikilla risteilyillä on säävaraus. Minimilähtijämäärä 20 hlö. Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin sekä oikeuden peruuttaa matka vähäisen osanottajamäärän vuoksi Matkapakettilain mukaisesti viimeistään 48 tuntia ennen matkaa.

Risteilyt maksetaan laivalla ennen lähtöä käteisellä tai kortilla.

Peruutukset sairaustapauksissa viimeistään risteilyä edeltävänä päivänä klo 15 mennessä puhelimitse 040 710 7340.

HUOM! HUOM! Mikäli toivomanne risteily on täynnä, ilmoittautukaan jonotuslistalle sähköpostilla info(a)arktikavirolahti.fi! Varaustilanteet elävät kevään aikana ja suosittelemme jonotuslistalle ilmoittautumista.

Vastuullinen retkenjärjestäjä Vivan yhdistys ry.

Iltaristeilyt

Iltaristeilyt kestävät kuusi tuntia, joista pyritään viettämään saaressa aikaa noin kaksi tuntia. Risteilyt suuntaavat sään, tuulien ja lintutilanteen mukaan
merelle, Pitkään Kotkaan tai Ulko-Tammioon. Kapteeni päättää määränpään satamasta lähdettäessä. Joskus tuuliolosuhteet eivät salli rantautumista.

Aika: klo 16-22, kesto 6 h

Hinta: 66 eur/hlö sis. risteily, lintuopastus ja ruokailu (lohikeitto, leivät, mehu, vesi, kahvi). Huomioithan, että laivalla ei ole omien eväiden kylmäsäilytys- tai lämmitysmahdollisuutta.

Aamuristeilyt

Aamuristeily kestää neljä tuntia, joka vietetään merellä sään, tuulien ja lintutilanteen mukaan. Kapteeni päättää määränpään satamasta lähdettäessä.

Aika: klo 7-11, kesto 4 h

Hinta: 56 eur/hlö sis. risteily, lintuopastus ja aamiaisen. Huomioithan, että laivalla ei ole omien eväiden kylmäsäilytys- tai lämmitysmahdollisuutta.

m/aux Vivan

  • puinen, kaksimastoinen, apukonein varustettu kaljaasi
  • pituus 35 m ja leveys 7,4 m
  • purjepinta-ala 352 m²
  • Scania DSI 11, 320 ahv (230kw), 6-sylinterinen rividieselmoottori
  • matkanopeus 7,5 solmua
  • katsastettu kotimaa III- alueelle matkustaja-aluksena
  • makuutiloja 35 henkilölle
  • aluksella on wc, keittiö, sauna
  • Museoviraston Perinnealusrekisterissä vuodesta 1994
  • lisätietoja Vivan yhdistys ry

Vivan tarjoaa myös majoitusmahdollisuuden Arktika-päivien aikaan Klamilan satamassa. Lisätietoa Visit Virolahden Majoitus-sivuilta!

Vivan on varattavissa myös charter-risteilyille vähintään 10 henkilön ryhmille. Tiedustelut ja varaukset Seppo Vanhanen/040 768 8867.

Veneretket

Ulko-Tammioon operoi venekuljetuksia mm. Jukka Pekkala/Corridor. Lisäksi venekuljetusta Itäisen Suomenlahden saarille Virolahden kirkonkylältä tarjoavat Jukka Niemelä ja Teuvo Niemelä.

Lisätietoa Veneretket-sivulta.