Näyttelyt


Teemu Sirkkala - Nuoren miehen luonto

Virolahden Bunkkerimuseolla (Vaalimaantie 1318, Alapihlaja)

Näyttely pyritään näillä näkymin toteuttamaan kesän aikana Virolahden Bunkkerimuseolla. Lisätietoa myöhemmin.


Teemu Sirkkala on Kirkkonummella asuva 21-vuotias nuori mies. Hän kiinnostui linnuista esikouluikäisenä, eli lintuharrastus on jatkunut jo 15 vuoden ajan. Harrastus on vuosien aikana monipuolistunut. Linturetkien ja valokuvaamisen ohella Teemu toimii linturetkillä oppaana, rengastaa lintuja, osallistuu lintulaskentoihin sekä käy esitelmöimässä linnuista. Lisäksi Teemu ohjaa ja opastaa itseään nuorempia lintuharrastajia järjestämällä heille retkiä ja luontokuvaustapahtumia.

Kamera kulkee Teemun mukana pyörän tarakalla ja auton etupenkillä. Suomen kaunis luonto inspiroi Teemua eniten, mutta myös Pohjois-Norja on lähellä nuoren miehen sydäntä. Nuoren miehen luonto -näyttelyssä on esillä kuvia niin Suomesta kuin Norjastakin.

Näyttelyyn tutustumalla voit lähteä Teemun mukaan ja kokea vuodenaikojen vaihtelun. Samat päätapahtumat toistuvat vuodesta ja vuodenajasta toiseen: Koillis-Norjan arktiset vesilinnut, arktisten vesilintujen muutto Suomenlahdella, valoisat kesäyöt, lintujen syysmuutto ja talvehtivat linnut Etelä-Suomessa.


Virolahden Bunkkerimuseon näyttely on Teemun kolmas luontokuvanäyttely. Edelliset näyttelyt on järjestetty Mäntyharjulla ja Helsingissä vuonna 2016.

Nuoren miehen luonto on myyntinäyttely. Kuvia voi tilata tauluina tai julisteina, eri kokoisina ja eri materiaaleille vedostettuna.


Pekka Saikon myyntinäyttely


Arktika-kävijöille tuttu Pekka Saikko toteuttaa vesivärimaalauksia suomalaisesta luonnosta - linnuista, eläimistä, kasveista ja maisemista.

Pekka Saikon myyntinäyttelyyn voi tutustua Virolahden Bunkkerimuseolla elo-syyskuussa 2020!

Arktika-näyttely

Tutustu Arktikasta kertovaan näyttelyyn Leerviikissä Arktika-ravintolan vieressä olevassa valkoisessa teltassa. Näyttely on avoinna infoteltan aukioloaikona.

Arktika-näyttelyyn voit tutustua myös näyttelyn nettiversiosta.