Nähtävyydet ja muuta tekemistä


Virolahden OPASKARTTA neuvoo sinut paikallisten kiinnostavien nähtävyyksien äärelle. Jos muutossa on hiljainen hetki, käy tutkimassa mitä muuta löydät lähiseudulta!


Virolahden matkailu löytyy nyt omalta sivustolta www.visitvirolahti.fi!

Virolahden Bunkkerimuseo

Virolahden Bunkkerimuseo ja kahvila ovat avoinna myös Arktikan aikaan! Tule tutustumaan "Salpalinja alkaa Virolahdelta" -näyttelyyn, joka esittelee Salpalinjan rakentamista ja sen erityispiirteitä. Näyttelyssä on runsaasti rakennusaikaan liittyvää kuvamateriaalia.

Ulkomuseon linnoitukset sekä opastettu polku sijaitsevat tasaisessa helppokulkuisessa kangasmaastossa. Alueella on mm. erilaisia ase- ja majoituskorsuja, taistelu- ja yhteyshautaa sekä panssarivaunun kiviestelinjaa.

Kahvila ja museoshop palvelevat asiakkaita museon aukioloaikoina.

Bunkkerimuseo on myös mainio lähtöpaikka retkeilyyn Salpapolulla tai Tuntemattoman Polulla! Lisätietoa www.bunkkerimuseo.fi

Vaalimaantie 1318, Ala-Pihlaja
puh. 040 710 7339, bunkkerimuseo(a)virolahti.fi

Virolahden Bunkkerimuseon aukioloajat toukokuussa museon omilta nettisivuilta. Ulkoalueet ovat Arktika-päivien aikana vapaasti käytettävissä.

www.bunkkerimuseo.fi

Zsar Outlet Village

Zsar Outlet Village on ensimmäinen aito outlet- kauppakeskus Suomessa – ja täysin uudentyyppinen ostoskohde. Zsarin kylämäiseen miljööseen tulee kahdessa vaiheessa kaikkiaan noin 110 kansainvälistä ja kotimaista premium- ja luksustason muoti-, koru- ja kodintarvikebrändiä omilla liikkeillään.

Kaikkien tuotteiden hinta on aina vähintään 30-70% normaalihintoja alhaisempi. Tuotevalikoima vaihtelee naisten ja miesten kansainvälisistä muotibrändeistä laadukkaisiin ulkoilu- ja urheilumerkkeihin, lastenvaatteista kenkiin, ja kauneudenhoidosta kodin ja keittiön tarvikkeisiin. Joukossa on sellaisiakin brändejä, joita ei Suomessa muualta saa.

Liikkeiden lisäksi Zsarissa on laadukas ravintola- ja kahvilatarjonta, ja se on ympärivuotinen tapahtuma- ja ajanviettopaikka koko perheelle.

Zsar Outlet Village sijaitsee Vaalimaalla aivan tulli- ja raja-aseman läheisyydessä. Kotkasta ja Haminasta kulkee useita kertoja päivässä julkisen liikenteen bussi suoraan Zsariin. Ks. aikataulut TÄSTÄ.

www.zsar.fi