Majoitus lähikunnissa

Katso myös Virolahden alueen majoitusyritykset sekä yksityismajoitukset!

Asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä suoraan palveluntarjoajiin.

MIEHIKKÄLÄ

Kyläsepän maja

Viihtyisä maja sijaitsee Miehikkälän keskustan tuntumassa. Majoitustilaa 2-3 henkilölle.
Lisätiedot ja araukset www.kylasepanmaja.fi.

Muurikkalantie 8. Matkaa Virojoen keskustaan n.10km.

HAMINA

Petäjäranta Onkamaalla

- 100m² huvila Onkamaalla, Haminassa- 5 hlö:lle- keittiö, WC, suihku, sauna- 90 eur/vrk , 200 eur/pe-su, 540 eur/vko lisätietoja www.huvila.net/1107Liisa Lammi, puh. 0500 182 634, liisa.h.lammi(a)hotmail.com

SpaHotel Hamina

SpaHotel Hamina sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä Vaalimaan raja-asemalta, keskellä idyllistä ja historiallista Haminan kaupunkia. Hotellissa on 31 laadukasta huonetta.


Tarjous Arktika-vieraille ajalla 13.- 30.5.2021 hintaan 100 €/1hh tai 2hh. Huonehintaan kuuluu aamiainen (tarvittaessa mukaan) ja vapaa pääsy allasosastolle ja kuntosalille. Varaukset suoraan hotelliin koodilla ”Arktika päivät”.

http://www.spahotelhamina.fi

Vimpa Islands

Monipuolista majoitustarjontaa Vimpasaaressa sekä ekologisessa saaristokylä Rakinkotkassa Haminassa. Vimpa Island tarjoaa elämyksiä ja toimintaa luonnon kauniissa ympäristöissä mantereella ja saaristossa ympäri vuoden!

www.vimpa.com

Metson Majoitus, Hamina

Peti & puuro-majoitusta Haminassa.

www.metsonmajoitus.fi

Lepola

Paperiliiton Summan osasto 18 kesänviettopaikka Haminan Vimpasaaressa. Majoitusta useammalle kymmenelle hengelle meren rannalla.

Lisätiedot talonmies Pekka Hämäläinen, puh. 040 833 5549

KOTKA

Santalahti Resort

Santalahti Resort on viiden tähden lomakeskus, jossa voit majoittua tasokkaassa saunallisessa mökissä, luksushuvilassa, leirintäalueella tai ylellisessä villassa – tai vaikka ulkona puussa, jos haluat.

www.santalahti.fi

Hotelli Leikari, Kotka

Hotelli Leikari sijaitsee Rantahaassa, 15 minuutin ajomatkan päässä Kotkasta ja Haminasta. Majoituspaikassa on ravintola, ilmainen WiFi sekä 2 yhteissaunaa iltaisin lämpimänä veloituksetta majoittujille. Lähialueella voi harrastaa patikointia, metsästystä, kalastusta ja lintujen tarkkailua. Ilmainen pysäköinti.

www.leikarihotel.com

PYHTÄÄ

Vierastalo Terikoff Siltakylänlahdella

Mukava ja ylellinen vierastalo Kiviniemen kartanon pihapiirissä omalla rannalla. Lisätiedot ja varaukset: www.kiviniemenkartano.fi Kiviniemen kartano, Kiviniementie 211, 49220 Pyhtää