Lintuopastukset

Lintuoppaan tunnistaa keltaisista huomioliiveistä.

Opastetut yö- ja aamulaulajaretket

Retkillä käydään Virolahden parhailla yölaulajapaikoilla oppaan johdolla ja kuunnellaan kerttusia, satakieliä, ruisrääkkiä ja kehrääjiä. Luhta- ja viitakerttuset saapuvat näihin aikoihin ja pöllöjä voi kuulla melkein missä vain, lisäksi saatetaan törmätä yllätyksiin! Mukaan kannattaa ottaa kevyet retkieväät ja reipasta mieltä.

Arktika-päivien 2021 osalta linturetkien järjestäminen on vielä avoinna - seuraamme epidemiatilannetta ja viranomaismääräyksiä.

Neljä tuntia kestävien retkien lähtöpaikkana on Virolahden kirkon parkkipaikka (Kirkontie 500, 49900 Virolahti) ja paluu samaan paikkaan.


Retken hinta on 25 eur/hlö, joka maksetaan käteisellä paikanpäällä linja-autoon ennen retkeä. Hintaan sisältyy kuljetukset pikkubussilla sekä oppaan palvelut.

Ilmoittautumiset sähköpostitse info(a)arktikavirolahti.fi.
Tiedustelut ja peruutukset puh. 040 710 7340.

Minimilähtijämäärä 15 hlö. Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin sekä oikeuden peruuttaa matka vähäisen osanottajamäärän vuoksi Matkapakettilain mukaisesti viimeistään 48 tuntia ennen matkaa.

Keväinen ilta-/aamuyö Kaakonkulmalla on varmasti mieliinpainuva kokemus!

Lintuoppaiden päivystykset

Lintuoppaat päivystävät Arktika-päivillä valmiina kertomaan kävijöille lisää muuttavasta linnustosta! Oppaat ovat paikalla Leerviikissä päivittäin, heidät tunnistaa keltaisista lintuopas-huomioliiveistä.

Arktika-päivien 2021 osalta opastuspalvelut on vielä avoinna - seuraamme epidemiatilannetta ja viranomaismääräyksiä.

Tulkaa kysymään tietoa, vinkkejä tai vaikka vaihtamaan kuulumisia!