Taidetta, koruja ja optiikkaa

Pekka Saikko

Taiteilija Pekka Saikko on ollut kiinnostunut linnuista nuoresta lähtien. Hän on tehnyt kuvitustöitä teoksiin, esimerkiksi Linnunlaulun Suomi –kirja (Otava) ja toimii mm. suomalaisten lintumatkanjärjestäjien Finnaturen ja Early Birdin lintuoppaana kotimaisille ja ulkomaisille ryhmille. Saikko on tehnyt myös luontoaiheisia konsultointitöitä, mm. linnusto- ja sudenkorentoselvityksiä. Hän voitti vuonna 1995 Birdlife Suomen ja Instrumentariumin järjestämän Vuoden lintupiirtäjä -kilpailun työllään Hippiäisuunilintu.

Taiteilija Pekka Saikko maalaa ja myy taidettaan Arktika-päivillä 10.-13.5. ja 18.-20.5.2018.

www.pekkasaikko.com

HienoStella

HienoStellan omat taidekorut syntyvät Espoossa. Korut on valmistettu akvarellitöistä työstetyistä printeistä. Taidokkaat kuvat ovat taidemaalari Jakke Haapasen käsialaa. Aiheina luonto; linnut, perhoset ja ötökät. Lintukoruissa esiintyvät pariskunnan kumpikin puolisko; koiras ja naaras.

HienoStellan taidekorumyynti Arktika-päivillä pe-la 18.-19.5.2018.

www.hienostella.fi

Foto-Fennica Oy

FotoFennica Oy on kiikareihin ja kaukoputkiin ja niiden lisätarvikkeisiin erikoistunut liike. 25 vuoden kokemus ja päämääränä paras hinta-laatusuhde. Kivijalkakauppa sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Foto-Fennican maahantuomia merkkejä ovat erlebach, Hawke, Mulepack, MR JanGear ja Opticron, tuttuja varmaan entuudestaan. Omia tuotteita ovat FF Staijauskeppi (Finnstick eller Finnpinne) ja DS adapteri.

Foto-Fennica Oy esittelee ja myy optiikkaa molempien viikonloppujen ajan to-su 10.-13.5. ja ke-su 16.-20.5. (ke/to-la klo 9-19, su klo 9-13).

Lauantaina 12.5. paikalla Meoptan edustaja klo 9-15
Lauantaina 19.5. paikalla Kowan, Siruin ja Tamronin edustaja klo 9-15

www.fotofennica.fi