Taidetta ja optiikkaa

Pekka Saikko

UUTUUS 2019! Taidetta Pekan kanssa
su 12.5. klo 11-14
la 18.5. klo 14-17
la 25.5. klo 14-17
Aluksi tutustutaan Pekan myyntinäyttelyn teoksiin, jonka jälkeen siirrytään rannalle maalaamaan tai piirtämään omilla välineillä. Rentoa yhdessä tekemistä, ei opetusta. Säävaraus!

Taiteilija Pekka Saikko on ollut kiinnostunut linnuista nuoresta lähtien. Hän on tehnyt kuvitustöitä teoksiin, esimerkiksi Linnunlaulun Suomi –kirja (Otava) ja toimii mm. suomalaisten lintumatkanjärjestäjien Finnaturen ja Early Birdin lintuoppaana kotimaisille ja ulkomaisille ryhmille. Saikko on tehnyt myös luontoaiheisia konsultointitöitä, mm. linnusto- ja sudenkorentoselvityksiä. Hän voitti vuonna 1995 Birdlife Suomen ja Instrumentariumin järjestämän Vuoden lintupiirtäjä -kilpailun työllään Hippiäisuunilintu.

"Maalaustapani perustuu maastossa elävistä malleista tekemiini luonnoksiin ja muistiinpanoihin. Käytän apuna myös valokuvia. Mahdollisuuksien mukaan teen myös värit maastossa. Maalauksen viimeistelen mahdollisimman nopeasti luonnostelun jälkeen, kun havaintotilanteen värit ja valot ovat vielä muistissa. Pääasiassa käytän akvarelleja."

Pekka Saikko

Taiteilija Pekka Saikko maalaa ja myy taidettaan Arktika-päivillä tapahtumaviikonloppujen ajan perjantaista sunnuntaihin.

www.pekkasaikko.com

Foto-Fennica Oy

FotoFennica Oy on kiikareihin ja kaukoputkiin ja niiden lisätarvikkeisiin erikoistunut liike. 25 vuoden kokemus ja päämääränä paras hinta-laatusuhde. Kivijalkakauppa sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Foto-Fennican maahantuomia merkkejä ovat Erlebach, Hawke, Mulepack, MR JanGear ja Opticron, tuttuja varmaan entuudestaan. Omia tuotteita ovat FF Staijauskeppi (Finnstick eller Finnpinne) ja DS adapteri.

Foto-Fennica Oy esittelee ja myy optiikkaa pe-su 10-12.5., ke-su 15.-19.5., la-su 25.-26.5. Keskiviikosta lauantaihin klo 9-19, sunnuntaisin klo 9-13.

Perjantaina 11.5. paikalla Swarovskin mobiilimessuosasto klo 9-16
Lauantaina 12.5. paikalla Swarovskin mobiilimessuosasto sekä Kowan ja Siruin edustaja klo 9-16